top view photo of people near wooden table

Yksinäinen tiimipelaaja

Mä olen enemmän ja vähemmän sellainen ihminen, et mä oon parhaimmillani tiimipelaajana vaikka selviän myös ihan kohtuullisen hyvin yksinkin. Tosin aina, kun mulla on joku mukamas hyvä idea, mä en saa sitä yksin toteutettua ja jos haluaisin jonkun hyvän porukan mun ympärille, sellaista ei oikein tahdo löytyä.

Esimerkiksi tälläkin hetkellä mulla on paljon ideoita, joiden toteuttamiseen mun oma tieto ja taito ei riitä, joten mä tarttisin ihmisiä mun ympärille tekemään niitä juttuja, joita mä en osaa.

Otetaan niistä mun ideoista ensin käsittelyyn joku videoiden kuvaaminen sosiaaliseen mediaan. Alkuun luultavasti riittäisi se, että mä kuvaisin vaa puhelimella jotain random juttuja jonneki Instagramiin ja ehkä TikTokkiin, mut sit jossain vaihees todennäköisesti pitäis alkaa tekemään kaikenlaisia hienoja editointeja ynnä muita videoihin, ettei kaikki olis keskenään samanlaisia. Mä en tajua videoeditoinnista yhtään mitään, ja mun konetta ei oo tarkoitettu edes yksinkertaisiin videoeditointijuttuihin, ni se rajoittaa.

Mut mä en taas tykkää tai saa aikaseks kuvata itseäni, niin pitäis olla kuvaaja tai ehkä jopa kaks. Oon jo kyl tullu siihen lopputulokseen, et ehkä se on parempi heittää ainakin toi ajatus mappi ööhön ja tarjota jollekin toiselle, jolla on enemmän resursseja ja intohimoa asiaa kohtaan.

Toinen idea liittyis musiikin tekemiseen, mut mulla ei oo varaa tai resursseja siihen, kun puuttuu rahat joilla ostais rumpusetin ja vuokrais treeniksen. Siihenkin liittyis toi videoiden tekeminen, mut mua ei kiinnosta opetella rumpusetin mikittämistä ja omien biisien tekemistä tietokoneella, kun ei äo tai mielenkiinto sellaiseen riitä. Ehkä musta joku tuottaja vois tulla, mut ammattimuusikkoa tuskin ku ei kädet kestä edes tiskaamista.

Kolmas idea liittyis tähän, mitä nytkin teen, eli kirjoittamiseen. Mut tällä hetkellä sekin on lähinnä vaa sellanen ajatus, et ehkä jonain päivänä. Ei mulla oo oikeastaan inspiraatiota mihinkään mikä vaatisi niin sanotusti ammattimaista kirjoittamista. Ehkä mä yritän kehitellä jotain showpainin ympärille, ennen kuin mä taas vaihteeksi luovutan kaikkien ideoiden suhteen ja jätän kaiken mitä mulla on, roikkumaan.

Joku idea pitäis vielä saada muutettua rahaksi, mut no jaa… Saa nähdä.

Välillä tuntuu siltä, et ehkä mun on vaa tarkoitus tuhlata mun potentiaali jossain sellaisessa hommassa, missä se menee hukkaan.

Vastaa