Mielenkiinnon kohteeni showpaini on

Artikkelikuva: Akseli Vaheristo

Oon ollu showpainista kiinnostunu enemmän ja vähemmän 2000 -luvun alusta lähtien, ja seurannut enemmän WWE:tä kuin mitään muuta promootiota. No, 2022 syys-joulukuussa kävin kaverin kanssa FCF Wrestling -organisaation tapahtumissa ja 2023 huhtikuusta lähtien olen ollut osa FCF:n tapahtumia järjestävää yhdistystä.

Koska mulla on paljon ideoita ja niin edelleen, olen yrittänyt kehitellä ideoita sen suhteen, miten voisin hyödyntää käytettävissäni olevia resursseja, että toisin organisaation tapahtumia enemmän esille omalla panoksellani. Tapahtumista otettuja kuvia olen jakanut Instagramissa ja Facebookissa, mutta koko ajan on ollut takaraivossa ajatus, että jotain puuttuu. Sitä mä en vaan tiedä, että mitä tai mikä.

Yksi ajatus oli, että olisin käytettävissäni olevien resurssien puitteissa perustanut FCF Wrestlingin faneille oman keskustelualueen, mutta… En tiedä. Ehkä aika on ajanut niiden ohi. Facebook -ryhmän perustin, mutta sitä pitäis vähä ehkä markkinoida tai sitten vaihtoehtoisesti miettiä jotain, mikä saattaisi houkutella ihmisiä sinne.

FCF Wrestlingin painija Katve soittaa suutaan yleisön edustajalle
Kuva: Akseli Vaheristo

Toinen ajatus oli, että loisin showpainisisällölle oman FB -sivun ja jakaisin sinne sitten kuvia, mutta se on vielä kypsymässä koska en oikeastaan koe siinä olevan mitään järkeä, kun tapahtumista julkaistaan kuvapostaukset kuitenkin kotisivuilla, että spämmäisin sitten jonkun FB -sivun (ja/tai siihen liitetyn IG-tilin) täyteen suurin piirtein samoja kuvia.

Kaikki tää olis paljon helpompaa, jos mulla pää toimis normaalisti, ja sais kaiken turhan (ja ei-niin-turhan) vaa ulos ilman sen kummempia jahkailuja.

Mut lopputulos on aina se, että mä en saa ainakaan tällä hetkellä mitään aikaiseksi.

Vastaa