Uusi alku

Tulihan tämäkin blogi taas vaihteeksi käyttöön, kun viime syksynä onnistuin täysin oma-aloitteisesti sössimään raha-asiat niin, ettei pystynyt laskuja maksamaan ajallaan. Siitä sain kuitenkin hyvän pohjan aloittamaan kaiken taas vaihteeksi alusta, kun oli suunta ”hieman” hukassa tän suhteen, ja melkein meinasin luovuttaa kaiken huipuksi.

Mutta joo, tästä eteenpäin yritän tehdä tänne sisältöä, joka toivottavasti kiinnostaa ihmisiä siinä määrin, et ei menis motivaatio ihan heti siihen, mitä ikinä keksinkään yrittää. Toki mun pitää vielä monia juttuja selvittää ja ottaa selvää, miten osa jutuista toimis niin kuin oon ajatellu, mut ehkä se tässä ku rauhaksiin menee eteenpäin eikä lähe kiirehtimään tai stressaamaan liikoja.

Suurin ongelma tällä hetkellä taitaa olla se, että mun talous ei kestä juurikaan mitään yllättäviä menoja tai tulojen muutoksia, joten jotain pitäis keksiä et tienais rahaa eikä tarttis tuhota viimeisiäkin mielenterveyden rippeitä yrittämällä yhdistää kokoaika- tai osa-aikatyötä harrastuksien kanssa, kun se on enemmänkin sääntö kuin poikkeus, et mun elämä menee persiilleen heti, kun alotan työt.

Toinen ongelma on, et oon aikoinaan ottanu tän blogitilan kotimaiselta palveluntarjoajalta, ja WordPress ei tarjoa samoja ominaisuuksia itse hostattuna, kuin mitä on wordpress.comissa tarjolla, mikä luo erilaisia mielenkiintoisia tenkkapoo -tilanteita.

Kolmas ongelma on se, et mun pitäis jostain löytää motivaatiota ja inspiraatiota keksiä tänne sisältöä. Mut luotan siihen, et ajan myötä se sisältö tulee itsestään.

Kirjoittelemisiin!

Vastaa