person using macbook pro beside white ceramic mug

Ei otsikkoa, osa II

Pelaaminen on porukassa hauskempaa

pexels-photo.jpg
Photo by JÉSHOOTS on Pexels.com
photo of person typing on computer keyboard
Photo by Soumil Kumar on Pexels.com

Tähän nyt ei voinu vaan yhtä kuvaa valita, koska mä pelaan PC:llä sekä pleikalla pääasiassa. Löytyy multa vielä Xbox One ja Wii, ja pitäis Switch ostaa kunhan jonkun onnenpotkun seurauksena olis sen verran rahaa jonain päivänä, et ostaminen olis mahdollista.

Mut ennen kuin menee turhaksi jaaritteluksi, niin mennään asiaan.

Kuten monessa muussakin asiassa, mä tykkään pelata porukassa ennemmin kuin yksin, vaikka mun oma mielenterveys tekeekin siitä haastavaa, kun ei koko aikaa jaksa olla pelaamassa. Esimerkiksi ennen viime viikon… Olikohan torstaita, oli parin viikon tauko Overwatchin pelaamisesta, ja Euro Truck Simulatorin pelaamisessa oli useamman kuukauden tauko, sitä taisin edellisen kerran pelata joskus viime vuoden marraskuussa.

Toki mä haluaisin pelata useampia pelejä kavereiden kanssa, mut laitteisto rajoittaa jonkun verran, koska yhä useammalla kaverilla on tehokkaampi PC kuin mulla, tai Playstation 5. Ei sillä, että kavereita olis liian vähän, mut tykkäisin pelata isommalla porukalla, mitä tällä hetkellä on mahdollista.

Esimerkiksi vielä neljä vuotta sitten mä pelasin yhen porukan kanssa aktiivisesti Call of Dutyja, mut sit piti syistä X ja Y olla poissa kotoa pari kuukautta, ja sinä aikana nää mun pelikaverit olivat jo siirtyneet pelaamaan Warzonea, jota mä en vielä tähänkään päivään mennessä ole ollut kiinnostunut pelaamaan.

Fortnitee voi pelata joskus ja jouluna, mut enemmän mä nautin jostain tiimimähinästä, 6vs6 jne., tai jos Battlefieldistä puhutaan ni olikohan se 32vs32 tai jotain? No, joka tapauksessa.

Uusia pelejäkään en oo yli vuoteen saanu ostettua, kun ollu muutamia taloudellisia ongelmia tiellä (sekä se fakta, et mulla ei oo koskaan rahaa kun pelit on alennuksessa). Onneks on Playstationin kuukauden pelit ja Xboxin Game Pass.

Vastaa